Welkom bij KINDERKARTBAAN RACESIMULATORS, uw ultieme bestemming voor een onvergetelijke race-ervaring!

Wij zijn een toonaangevend Racing Simulator Bedrijf dat gespecialiseerd is in het leveren van realistische en meeslepende simulatoren, waarbij we u de sensatie en adrenaline van het professionele autoracen laten ervaren. Met behulp van geavanceerde racehardware, de nieuwste simulatiesoftware en een groep enthousiaste racefanaten hebben we een unieke collectie simulators gecreëerd die ontworpen zijn om u een intense en levensechte race-ervaring te bieden. De ultrarealistische force feedback racestoelen en stuurwielen reageren precies zoals een echte raceauto.

Onze missie is simpel – we willen de sensatie en opwinding van autoracen toegankelijk maken voor iedereen, ongeacht uw ervaringsniveau. Of u nu een doorgewinterde autosportliefhebber bent, een beginner die zijn racevaardigheden wil verbeteren, of gewoon op zoek bent naar een unieke en leuke groepsactiviteit, wij hebben de perfecte oplossing voor u!

Naast het leveren van de beste simulatoren op de markt, bieden wij de mogelijkheid tot het organiseren van race-evenementen. Of u nu alleen de baan op wilt gaan of wilt strijden tegen vrienden of collega’s, bij ons kan het allemaal.

Voel de adrenaline, schakel naar de hoogste versnelling en race naar de finishlijn met onze racesimulators – uw bestemming voor de ultieme racebeleving!

Wij verhuren onze racesimulators zowel aan particulieren als bedrijven. Tevens zijn onze simulators ook in te zetten tijdens events. Dit kunnen zowel besloten als openbare events zijn.

Onze trailer is uitgerust met vier hoogwaardige racesimulators, waardoor het de perfecte keuze is voor evenementen, feesten, teambuildingactiviteiten of gewoon voor een groep vrienden die op zoek zijn naar een spannende en realistische race-ervaring.

Elke simulator in onze trailer is uitgerust met een Force Feedback-stoel en stuur. Deze technologie zorgt voor een ongeëvenaarde realistische ervaring, waarbij elke beweging van de auto wordt overgebracht naar de bestuurder. Voel elke bocht, elke hobbel en elke versnelling alsof u echt op het circuit bent